کتاب آموزش کوچینگ

کتاب آموزش کوچینگ
در این مقاله می خوانیم:

مدت مطالعه کتاب آموزش کوچینگ که در واقع کتابچه ای است مختصر مفید نهایتا 15 دقیقه است. پس لطفا به خودتان فرصت دهید و این کتابچه را به طور رایگان دانلود کنید و آن را مطالعه کنید.

اگر اکنون در حال مطالعه این متن هستید احتمالا به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد کوچینگ می باشید و می خواهید بدانید کوچینگ چیست و یا اینکه نیاز به درک بهتری در این خصوص دارید.

آنچه در کتاب آموزش کوچینگ، مختصر مفید میخوانیم بدین شرح است:

شما در این کتابچه هم با تعریف کوچینگ آشنا می شوید و هم متوجه می شوید کلمه کوچینگ از کجا آمده است. یک جلسه کوچینگ معمولاً به صورت مکالمه بین کوچ و مراجع (فردی که تحت کوچینگ قرار می گیرد) برگزار می شود و بر کمک به مراجع برای یافتن پاسخ های خود تمرکز می کند.

در کوچینگ، افراد به جای راه حل هایی که در سایر روش ها نظیر مشاوره به آنان تحمیل می شود و یا براشان تجویز می‌شود، با راه حل هایی که خودشان پیدا می‌کنند، درگیر می شوند!

یعنی کوچ به هیچ وجه راه حل ارائه نمی نماید. کوچ ها اعتقاد دارند تمامی افراد پتانسیل رفع مشکل یا پیدا کردن راه های رسیدن به اهداف و آرزوهایشان را می دانند و فقط کمک کوچ را لازم دارند تا آن پتانسیل ها را از دون خودشان بیرون کشند.

کوچینگ روشی مفید برای توسعه مهارت ها و توانایی های افراد و افزایش عملکرد است. همچنین می تواند به مقابله با مسائل و چالش ها قبل از تبدیل شدن به مشکلات بزرگ کمک کند.

گاهی اوقات کوچینگ در پایین‌ترین سطح خود فقط به صورت یک گوش شنوا کار می کند (یعنی شما فقط کسی را میخواهید که به حرف شما گوش کند، البته نه به عنوان سنگ صبور بلکه کسی که همدلانه پای صحبت شما بنشیند و اغلب در این سطح شما خودتان راه حل ها و یا ایده های نابی پیدا می کنید که در حالتی که تنهایی به آن موضوع فکر می کردید به راحتی نمی یافتید).

گاهی نیز شما کسی را می‌خواهید که از زوایه دیگری به مساله شما نگاه کند تا شما بتوانید بهتر مسأله‌تان را درک کنید.

کوچینگ در سازمان ها و شرکت ها هم کاربرد دارد. در برخی سازمان‌ها، کوچینگ هنوز به عنوان یک ابزار اصلاحی در نظر گرفته می‌شود که تنها زمانی استفاده می‌شود که همه چیز اشتباه پیش رفته باشد. اما در بسیاری از شرکت ها، بیزنس کوچینگ به عنوان یک رویکرد مثبت، سازنده و اثبات شده برای کمک به دیگران برای کشف اهداف و آرزوها و سپس دستیابی به آنها در نظر گرفته می شود.

در کتابچه آموزش کوچینگ، مختصر مفید یک بخش مهم وجود دارد تا شما تفاوت کوچینگ را با منتورینگ، آموزش، مشاوره و مربیگری ورزشی به طور خلاصه و بهتر درک نمایید. این بخش بسیار مهم است چرا که اغلب افراد کوچینگ را با مشاوره یا منتورینگ اشتباه می گیرند. کوچینگ فرق بسیاری با این رویکردها دارد.

در ادامه با فرایند کوچینگ آشنا می شوید که نشان می دهد فرایند کوچینگ چگونه است و چگونه جلسات کوچینگ برگزار می گردد و معمولا برای هر موضوع مراجع چند جلسه ترتیب داده می شود.

در بخش بعدی کتاب آموزش کوچینگمختصر مفید، شما با انواع کوچینگ از دیدگاه فدراسیون بین المللی کوچینگ (ICF) آشنا می شوید. ناگفته نماند این موارد فقط طبقه بندی کلی می باشد و کوچ های برای خودشان با توجه به حوزه تخصصی شان ممکن است نوع خاصی را برای خودشان ایجاد نماید که زیر مجموعه آن طبقه بندی کلی باشد.

مثلا در کوچینگ زندگی، ممکن است یک نفر کوچ والدین شود یا یک نفر کوچ رابطه با همسر باشد و یا یک نفر کوچ موفقیت فردی شود. این ها همه انواع تخصصی تر از آن طبقه بندی ICF هستند.

اگر میخواهید بدانید کوچینگ چه مزایایی دارد بایستی بخش بعدی کتابچه کوچینگ، مختصر مفید را بخوانید. در این بخش توضیح داده می شود که مراجع، برای رسیدن به موفقیت در مواجهه با یک چالش یا برای رسیدن به آرزوهایش به طور عملی با یک کوچ کار میکند و از منافع این شراکت بهره های زیادی می برد.

آنچه که کتابچه کوچینگ، مختصر مفید را ارزشمندتر می نماید این است که در بخش پایانی، نمونه هایی از مواردی که مراجعان برای حل مشکلشان به یک کوچ رجوع نموده اند، ارائه شده است.

امید که این کتابچه به طور خلاصه شما را با کوچینگ آشنا کند. برای درک بهتر کوچینگ مقالات زیادی درج شده اند که پیشنهاد میکنیم آنها را با تمرکز مطالعه بفرمایید. همچنین می توانید از طریق فرم تماس با ما، برای یک جلسه پرزنت رایگان در خصوص معرفی کوچینگ و کاربرد آن در سازمان ها، درخواست نمایید.

باشگاه کوچ های پارسی زبان در راستای رسالت خود، به منظور ترویج کوچینگ، کتابچه رایگانی را با عنوان کوچینگ، مختصر و مفید در این خصوص تهیه کرده است که در انتهای این مقاله میتوانید آن را دانلود کنید.

دریافت فایل

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

نام*
ایمیل*

اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی
Twitter
LinkedIn
Email
Telegram
WhatsApp
Skype

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *